Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är ju min fantasi


Solen lyser blå på en klar gul himmel

Jaså, går inte det

Och varför inte då

Och vad gör du här förresten

Det här är ju min fantasi

Så vart kom du ifrån egentligen?

Spela roll

Nu när du ändå är här kan du lika bra följa med mig

en bit på vägen

Som sagt var

Solen lyser blå på en klar gul himmel

Tro mig

Kasta bort alla dina tvivel

Och se vem som kommer åkandes här

Jo, men är det inte motorcykel galningen Evil Kenivel

Han som hoppar över det mesta

Och titta där

Där sitter du och jag bredvid varandra på första parkett

i den blåa solens sken och håller på att festa

hihihi

Ja, den här fantasin måste ni bara testa

Jo, för jag känner mig så lycklig

Så lycklig och fri

Och här kommer visst en underbar ängel ner flygandes

ifrån den klar gula himmelen

förklädd till ett sött litet honungs bi

Och så hon surrar för alla som oss går förbi

Ja, hon är riktigt rolig...

Solen lyser blå!

Ken Cassel
12/12-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger
Publicerad 2014-12-12 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel