Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man sökes!/ Kontaktannonsen.

En sorgsen kvinna här har du allt att vinna
en ledsen auro som du kan bryta ner

hon ville finna sången hålla glädjen fången
det var någon som henne svek

Du bör vara stark kunna gömma henne i din famn
gunga gunga sakta henne tryggt till ro
innan gryningen stiger i skyn

Är du ärlig så är hon din i evighet
allt hon ger mer där till
du blir fatomen hon älskar dig trogen
tills livet ebbar ut

Ge henne stödet att våga släppa henne tätt intill
det kan ta lång tid ingen vet
om ditt tålamod är starkt
finns ingen begränsning vad hon ger

Detta är en kvinna som varit full av liv
hon har tänkt positiv älskat alla hon ser
gett av sig själv i ett behagligt vakum av liv
sett sin älskare för den han är

Vill du ha en själsfrände
en bästa vän
med skrattet som trygghet i ert hem
humorn som alltid finns där på lur
riv hennes väggar ge anledning till varför det är din tur.




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-13 03:50



Bookmark and Share


  axveronika
våga - vinna
2014-12-13

  Lars Hedlin
Djupet av själen och hjärtat delar du med dig så varmt och modigt..kramar om dig <3
2014-12-13

    ej medlem längre
Griper tag ju..
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson