Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas på mig

andas på mig
jag har tappat värmen
rakt ner i det stora hålet här under
(ser du det? )
det är ganska mörkt
men ibland blixtrar det till därnere
och jag hör någon skratta precis som jag

bry dig inte om varelsen
som man bara ser ryggen på
jag har inte sett mycket mer heller
han håller till därnere
och det är han som ropar på värmen
att komma ner
\"smaka lite nostalgi\" som han kallar det

och så splash
tappar jag taget

ser du älskling
var inte rädd
det är ett lock här
och ett hål
jag har slängt bort nyckeln

jag tror den har rostat sönder vid det här laget

andas på mig
ge mig mer av din värme
det räcker tills knäskålarna täckts

sen kan vi hoppa härifrån
i allt vatten på vägen
så att brunnen fylls

när det sista gurglet hörts därnerifrån
kan vi gå hem

börja andas på riktigt










Fri vers av lissa
Läst 496 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-09-02 23:12



Bookmark and Share


  Dagg
Känns varm... på nåt sätt... skulle lika järna kunnat göra att man kände sig rädd (i alla fall jag) men icke.
2005-05-04

    Göte Holmlund
känns höst...andas in..och ut på den man älskar ..fin
2004-09-18

  Jenny*
vackert
2004-09-03
  > Nästa text
< Föregående

lissa
lissa

Mina favoriter
hej då
far är död