Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livssyn

I backspegeln syns
Livets alla glada minnen
Alla fina dagar

I nuet genomlevs
Hinder och gupp
Motstånd och problem

I framtiden skådas
Utanförskap och ensamhet
Tystnad och mörker




Fri vers (Fri form) av Per Drysén
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-16 18:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så är denna symbolisk stark och värdefull!
2017-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén