Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppenbarelseboken 3:20 THE MESSAGE Bild Google


...vill umgås över en god middag


Se på mig.

Jag står

vid dörren

och knackar.


Om du hör

och öppnar

kommer jag in

och vill umgås

över en god middag.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-12-17 13:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skaldat, det kan man inte säga nej till!
2015-01-21

  ResenärGenomLivet
Det kan man ju bara inte säga nej till, eller...
2014-12-18

  louisegirl
Underbara ord <3
Dörren står alltid öppen
2014-12-18

    ej medlem längre
Då skall vi öppna...
2014-12-18

  mare VIP
Den bästa måltiden ;)
2014-12-18

    ej medlem längre
Det räcker med en fika!
2014-12-17

    ej medlem längre
Välkommen min vän!
2014-12-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja Han ropar på oss vi måste höra...fint!
2014-12-17

    Dan Myrbeck
Min tolkning är:

Släpp in Jesus
i ditt liv!
2014-12-17

    ej medlem längre
Vänner är alltid välkomna...
2014-12-17

  Marita Ohlquist VIP
De bästa samtalen har man oftast runt matbordet!
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP