Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grubblande gubbe går ner sig

Jag sitter här och ser månen försvinna
bakom täcket av svart och grått och svart
fotsulorna tryckta mot elementet
värmer som soul, som kaffe i hand

tänker mest på min barndom
som allt som oftast
då det alltid var sommar
då jag visste jag var älskad

Jag är inte ens begåvad

Jag är inte ens rik




Fri vers av Henrik Krantz
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-20 22:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här ser jag både begåvning och rikedom
på ord
detta var verkligen läsvärt
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz