Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukost på café

Sitter på café med snus under läppen
dricker mitt svarta kaffe
försöker läsa en artikel
om dagens politiska ditten och datten

Måste gå och köpa cigaretter snart
klubb ikväll ni vet
måste stryka lite kläder och posera
ringa en vän angående detaljerna

Bara en halv kopp kvar
och min sexiga skrivmaskin från Apple
lyser upp i mörkret
det är någon slags stjärnhimmel härinne

Jag har bara femhundra meter att gå
till min lägenhet rakt över gatan
tror jag tar det där chili-téet, tack
alltid lika trevligt med frukost på café

Klockan är ändå bara kvart i tolv







Fri vers av Henrik Krantz
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-22 00:05



Bookmark and Share


  Katja-
haha helt fantastiskt skrivet.
gillade denna skarpt!

/K
2014-12-26

  Mats Edin VIP
Stjärnhimmel från Apple - coolt!
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz