Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterfest

hon rippade upp min själ

men jag repade sönder skivan

som hon älskade så innerligt.

sedan bytte vi blandband

och jag kände mig så jävla gammal.




Fri vers av Henrik Krantz
Läst 188 gånger
Publicerad 2014-12-22 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz