Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

Vill släppa dig
men varför ska det vara så förbannat svårt

en del av mitt hjärta skricker efter dig
skricker efter din berörning

en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

vill bara släppa taget om dig
le och bara gå vidare

men du springer i mina tankar
och du har lämnat ett kallt spår imitt hjärta.

 




Fri vers av Nettisch
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-04-08 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch