Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt liv

Denne man får
mitt hjärta att slå
Han's barn
får mig att leva

Våra barn får mig att
vänta på ditt och mitt
eviga möte
Då, när vi aldrig skiljs
åt mer




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-30 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP