Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har livet en titel?

dagarna blir allt mer smärtsamma

då någon så tydligt har räknat dem

långt i förväg utan min vetskap

 

när hjärnan snart bara är

en porlande vind i proteinträsket

då den redan börjat ställa till

så mycket onödig förvirring

med att gömma saker för mig

i något spel som inte finns

någon nyckel till att finna

 

återigen hamnar jag här

i att bara låta allting vara

som det är fast oron

sorgen likaså växer hotfullt

utmanande precis som om jag

i fickan har ett samurajsvärd

 

men det har jag inte

jag är bara en liten vanlig typ

av blod och mjukt kött

lätt för motståndare

att förgöra

 

och det där huset som 

benämns apotek ropar till mig

att hämta piller

 

men det är mest på skoj

mest socker i dessa

och biverkningar 

av känd och okänd sort

 

för varje hjärtslag

kommer befrielsen närmare

men det blir förmodligen

en väldigt smärtsam resa

för alla och envar

som får åka med

på detta hotfulla tåg

om man inte hoppar av

i fallskärm i värsta farten

då kan man ha tur

att få de tunga ögonlocken

slutna för alltid




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-01 18:47



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Intressant text! Ja, man står, verkligen,
handfallen i Samtidens trauma. Som
en liten typ av blod och "mjukt kött",
lätt å förgöra! Du träffar rätt!
2015-02-05

  Quasimodo
Stark och öppet för det som inte går att ta bort!
2015-01-31

  Kattiz
Smärtsam och stark! Gillar1!
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP