Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon tog vårt liv

Din kropp klämdes
sönder mellan bilar

Mitt hjärta krossades
av att ditt liv flykta

Varför fick jag inte
följa med dig
till himlens land





Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-01 16:06



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Jag har svårt att bara applådera
din text då dess beröring är så smärtsam. Du har skrivit om det värsta som kan hända. Känslan
och tankarna som finns där i
dina ord tror jag att många som förlorat någon älskad kan
känna igen sig i. Orden är inte så många, men det räcker för att läsaren ska kunna tolka själv
2015-12-05

  Ingrid Trolle
Så svårt
Så djupt berörande.
Man läser tårögd
2015-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör på djupet!
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP