Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal tanketext


där igen

vi är så lika
och ändå så motsatser:
du har en ilsken ton,
jag mera sorgsen
ibland har du en hjärtligare
ton i ditt mörka
än jag visar för någon;

jag är jämnare,
mitt emellan ljus
och mörker, - du
flammar;

lyssnar dig tänka
dina känslor klokt
och virrigt,
hör deras resor från
omöjligt till möjligt -

kan aldrig veta eller styra
vad du skall välja känna -

hos mig finns inga val,
bara känner mina känslor
ingen får veta




Prosa av Tarantaran
Läst 453 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-05 13:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2015-01-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran