Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår natt


i sjtärnljus och månljus, svenska vinterljuset
Det har faktiskt hänt något fantastiskt och jag kan inte fatta att det bara är andra gången.
tredje. vilken det är, vilken. Jag vill aldrig sluta aldrig aldrig sluta skratta

kasta noterna, börja om
riv dina post-its och elda upp skrivbordet
tillbaks till planeringsstadiet? hell no!
nu går vi ut! jag är varm
och ute är det ingen annan som stör

Hur kan jag le med ord? Hur kan jag le tillräckligt? Nog?
Vad är det gladaste ordet du vet?
När det står här vitt och svart i allvarsamt typsnitt, kommer du tro mig? Sommaräng, nej
Bara att ditt hår över min bröstkorg, din lycka är allt tyst är min fantastiska moder
Kan jag övertala er alla om att skrattet som överröstar världen
är mitt hjärta
övertröstar världen, övertrösklar värden
rider skrattårar över kinderna och i gryningen
är min hjärna
är mitt dansande, kolsvarta kristallhjärta i brudklänning och trollspö
tindrande, skrattande
snöflinga till snöflinga




Fri vers av Love von Melen
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-06 10:18



Bookmark and Share


    tehdog
i second that. om jag får bestämma har du lyckats. den här texten slog mig med ren glädje lite till vänster om magsäcken.
2015-01-14

  småstensorkestern
det här var helt fantastiskt fint ju
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Love von Melen
Love von Melen