Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi går genom tiden

Trevande dagar genom regn och slask. Sommaren gjorde sitt med bryggor och bad. Några månader gick, och 2014 glöden fick.

Darrande händer, brinnande hjärtan och förväntansfulla blickar. Likt bilar på E6:an rullade månaderna på. Glöden började ta eld och en strimma av ljus vi såg.

Innan sommaren hände mycket, och någon blev pensionär. Två andra gick på knä av skola, betyg och besvär. Den sista bara växte och strålade och var här.

Allt skulle bli annorlunda, det visste vi redan då. Hjärtat började bli starkare och elden likaså.

Löven blev rostbruna, och snart marken likaså. Solen försvann i horisonten och mot höstens kyla vi travade på.

Från mörkret och kylan in i värmen vi sjönk. Våra ögon blev till tårar och lycka när vi såg. Kärleken är stort begrepp med aldrig känt det så.

Varje dag är ingen sig lik. Våra hjärtan växer, i takt med hennes kliv. Någon annan har huvudrollen i våra liv.




Fri vers av April skies
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-08 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies