Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bränd...

Jag har glömt vem jag är

bländad av solens starka strålar

 

Jag lyssnade 

bäddade in blev bränd

av violetta ljusets trådar

 

Blind även förblindad

stucken av tisteln 

getingar som surrar

 

Era av alovera

läker vi freden ska ta över även min kropp

som kämpat 

Nu tar jag en dopp

fylld av ångestens nostalige

en vilsam era




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-11 15:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och djup som berör starkt! varma kramar till dig <3
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson