Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min text En pokarmans blues är här tonsatt och inspelad av Stefan Albrektsson som också är medlem här på poeter.se. Klicka på playknappen till höger för att höra resultatet!


En pokermans blues (tonsatt och inspelad)

Jag vet inte vad som sänkte mig
och vilket drag som blev mitt fall.
Det blev inte som jag tänkte mig
och snart är hela potten all.
Det är som allting felar
sen lyckan flög sin kos.
Så nu sitter jag och spelar
en pokermans blues.

Som om alla vindar vände sig
och förde längre längre ut.
Jag vet inte hur det hände sig
men snart är alla marker slut.
Det är som allting gisslar.
Blott taggar på min ros
Så nu sitter jag och visslar
en pokermans blues.

Alla märkta kort de dömer mig
att krypa tomhänt från mitt bord.
Det är som alla bara tömmer mig
men någons lycka är väl gjord?
Som giftet på en tunga
har jag fått min bittra dos.
Så nu kan jag endast sjunga
en pokermans blues...




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 656 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2015-01-12 19:28



Bookmark and Share


  axveronika
Häftigt! Ord o musik o perfekt harmoni
2015-02-15

  Bo Himmelsbåge
Grattis Erik,
till utvald text o guldstjärna!
Det är Du och Stefan väl värda!
2015-02-15

  Lena Renman
Grattis till utvald! Välförtjänt
2015-02-14

  lodjuret/seglare VIP
Texten har inte precis förlorat på att bli med stjärna.
2015-02-13

  Knickedick
låter som skönt grisig blues till en desperat text
2015-02-07

    Bodil Sandberg
Säger som Daniel Ooh yeah!
men var det du som sjöng jag fattade inte riktigt som alltid :)
Blues är min älskling :)
ni gör det helt suveränt och jag tackarallra mjukast för att jag fått lyssna - superduper!
ps jag kan inte mycket om poker
men har en systerson som lever på det - han är görbra - sen vet jag inte hur det går till rent ...ja skitsamma detta var nåt utöver och en ren njutning tack!
2015-01-26

    snöö
Bra sammarbete som blev till något fint som förstärker texten
2015-01-24

  Daniel_78 VIP
Ooh yeah, härligt! Applåder
2015-01-14

  lodjuret/seglare VIP
Jag har ofta undrat över den perfekta repliken följd av handling eller ingen replik alls, bara handling. Då det kommer till att stå där och se den möjligt lediga platsen vid pokerbordet. Sätta sig i stolen och även i möjlig respekt, eller stå kvar och känna sig utanför?
2015-01-13

  Chawa VIP
Fick en hänvisning hit till dig av Stefan. En riktigt bra text! Att drabbas av speldjävulen har sitt pris... Pokermans blues gungar skönt i mina öron.
2015-01-13

  Bo Himmelsbåge
En härlig text, Erik, o en häftig sång o gitarrspel av Stefan!
2015-01-13

  ULJO
Det var ju riktigt bra
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L