Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är snart inne-fågel,fisk eller mittemellan

Vinden smeker en lock

längtan efter den ängel som döljer sig

bland skuggorna hans gestalt smyger om kring

känslan är så total

han finns

ödet har skickat honom till mig

 

Letar i blindo efter en trindrande stjärna

den ger mig lycka att finna min kära

en skymtande mask utav guld

likt en kunglighet skrider han fram under ridån

 

Din tid är så nära

viskar ledsgaren ljuvt i mitt öra

vi väntar bara på ett helande hjärta

ditt hjärta ett pussel du måste lägga först vår kärste kvinna

en tid i ensamhetens spår ett måste att bära

 

När tiden sen är mogen vår vän

då lyser stjärnorna upp din väg hem

till den famn du så länge sedan funnit

genom tålamod i livet du hade honom fångat

nu är dock tiden snart brännade nära

din lycka vi ger dig med välsinge sig

eran för er tid tillsamman är inne

 

Fågel,fisk eller mittemellan?

 




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 653 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-15 19:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA en mycket bra text full av längtan och värme
2015-01-16

  stig wikman
Vackert och
längtansfullt.

KRAM Å APPLÅD.
2015-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson