Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iris


vi pratade om barn
det underligaste någonsin
för du och jag
är de sista som skulle blanda gener
och vi pratar sällan framåt
dröjer oss kvar
i det som inte finns kvar

men vi pratade om barn
och jag förstod
att du inte vill ha egna
inte skulle stå ut med mina

arvsynden
mina gener kan döda dig
med ögon
som ser ut som hans




Fri vers av Talema
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-16 16:14



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Ögon är som vapen.

Arvssynden,
när jag läser din text flyger också en tanke av blodshämd.

Jag tycker om den.
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema