Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att de nästan dör

varför tycker jag att de tomma vinflaskorna
ser ut som övergivna barn, axlar uppdragna
viskande förtvivlade böner till avlägsna gudar
som redan gift om sig och fått nya barn
lyckliga barn till skrattande mammor
som aldrig somnar så tungt att de nästan dör




Fri vers av 99knivesinside
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-17 11:16



Bookmark and Share


  Cadena
En väldigt stark bild i de första två raderna och fortsättningen håller lika bra.
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside