Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför ska jag envisas så..

Vet inte varför

jag fortfarand vill  ha dig i mitt liv

du vill ju inte ha mig i ditt

men varför brinner mitt hjärta

så starkt för dig

för dtt hjärta brinner inte för mig

varför ska ja envisas om att du kan ändra dig

även om ja inte vill ha dig som pojkvänsmatrial

så vill ja ändå ha dig i mitt liv




Fri vers av Nettisch
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-04-09 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch