Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vin och cigaretter

Tårar som droppar ner från dina kinder
sparar jag i mitt vinglas
dricker upp dom när jag är ensam
på balkongen och blir full
full på din ångest och ledsamhet
alltid i nöd och lust
samlar bitarna av ditt kolsvarta hjärta
virar in och röker din förmultnade kärlek
det som knappt finns kvar
men som jag hopplöst söker efter ändå




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-01-20 22:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må du få all den kärlek du behöver
2015-04-28

  Robin V
Jävligt bra! Applåd!
2015-01-24

  Åsa Njunjes
Starkt träffade denna text min hopplöshet inom mig. Den som ändå trots frustrationen fortsätter framåt. Gillar!
2015-01-24

    Jim Friberg VIP
Wow.
2015-01-20

  Henrik Krantz
bra text!
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP