Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lever i en osäker värld

där ett människoliv inte är så mycket värt
Inte mer än några kronor
Så det gäller att tänka sig för var man går
och vad man gör och vilka tider
man gör det på
För det finns faktiskt galningar därute
som ni alla borde förstå
En som kanske sticker kniven i ryggen på en
utan en tillstymmelse till medkänsla
eller empati
En som sen låter en ligga där och förblöda till döds
med ett litet Hej då
Och motivet till detta illdåd var för att gärningsmannen
kände för det
Kände för att göra så
En ingivelse helt spontant
En galning med andra ord, vill jag påstå
Så man måste hela tiden hålla koll på omgivningen sin
Kunna läsa av den då vi lever i en så osäker värld
där allt kan hända
Gör man inte det så kanske man får sitt liv till ända...

Ken Cassel
21/1-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-21 00:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, världen är osäker...det är så tråkigt att inte alla ska kunna leva i trygghet...
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel