Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skrift beskrivet

 

I skrift beskrivet 

kemiska förklaringar 

högtravande ord

 

På cellnivå sagt

schematiska teckningar 

som visar oss allt

 

Men när boken stängs

och när vi ser på varann 

glömmer vi lärdom

 

och något annat blir sant. 




Bunden vers av Lizzarde
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-23 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde