Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är du vem är jag

kroppen framåtlutad

vid lunchbordet

i ensamhet

 

pipen på den sista

kartongförpackningen

med nyttigt rödvin

var lika osynlig 

som mig 

just där det ska

rinna till

Blir ledsen av tanken

att allt bara ska rinna

ned i slasken

för att det pr automtik

inte går som det brukar

 

ja nog är omvärlden full

av saker vi kan känna igen 

inom oss själva

 

den frenetiska Elsiekatten

fyller sin ljudvall till max

när hon tycker att 

hon vill prova något

som hon inte ens 

vet vad det är

hon saknar totalt

vinterförtjusning

den är som helt

bortopererad

till skillnade mot Charlie

som har äventyrskänslan

konstant på plats




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-31 14:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du skriver med känsla och inlevelse!
2015-02-01

  Kim VIP
Åh vilken ära och glädje att ha er alla här! Ni ger mig STORT stöd, större än ni anar…KRAM
2015-02-01

  Solitaire VIP
Elsiekatten, jag håller med!
Vintern suger, med besked
Charlie ännu i hjärtat ung,
är vinteräventyrets kung
Ensam Kim vid ödsligt bord
Formar bokstäver och ord
Diagnoser, prognoser, flyg och far!
Vi vill ha dig och din poesi kvar!
(Och fast vi inte sitter bredvid,
så finns vi här när du har lust och tid)

2015-01-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina bilder målar din penna!
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP