Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden har jag tagit vid havet i Skellefteå


Sommar drömmen

Där borta vid vägen 

där prästkragar står

bakom hundkex och snår

 

Där drömmer vi drömmen

plockar smultron trär dom på strå

 

Där i svalkan vid bäckens brus

doppar vi våra tår

i den mjuka mossan

smeker du min fräkniga kind

 

På ängen vi vilar

i dess vackra skrud

 

Kulörer av vackra färger

vi njuter av mogna bär

 

Där bland musiken som naturen ger

där min vän blir vi två bara en

 




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-02 23:01



Bookmark and Share


  stig wikman
VACKERT SUSS .

KRAM Å STOR APPLÅD.
2015-02-03

  Lars Hedlin
En mycket bra och fin text..kram
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson