Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänner och andras röster när hon var sjuk


Den Triangelmärkta Offerkoftan 1

Självutnämnda ambulans
Kan inte sätta gränser
Skärp dig för fan
Lås in henne
Var tydlig
Läs på
Var inte för snäll
Du måste leva själv
Du är inte den enda som har stökiga barn
Det är viktigt att sova
Om det hade hänt mig hade jag gått under
Fy fan stackars dig
Det går över
Hon växer om 10 år är allt annorlunda lovar
Ni måste vara konsekventa
Ni måste hålla ihop
Det är i allafall inte krig i Sverige
Det är inte du som är sjuk
du är bara anhörig
Anhöriga är lika drabbade av sjukdomen
Ring mig om det är jobbigt
Det var jobbigt hela tiden varje sekund
Jag ringde
Några vänner finns kvar
Förstår dem som försvann
Orkade knappt själv
Det vänder
Det vände
Medicinerna heter förlåtelse
De tillverkar sig av egen kraft
När skulden har fått andra namn än skuld
Upphört att resa inkognito med dig som värddjur




Prosa av Magdalena Eriksson
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-04 08:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skapat!
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson