Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bland en evighet

I bland så ivrig som barnet för att sedan vända långt in i mig själv.
Jag glömmer dagen och solljuset, glömmer skrattet.
Bara för att åter famla i det mörka, det enda som är kvar.
Morgonens utvilade hjärta slår nu eftermiddagens tunga slag.
Jag vill skrika,- men jag älskar!!
Älskar livet och vad det gör med mig.
Men ändå inte och tårar faller ner i den kalla snön.
Jag är kluven, mina känslor är krakelerade.
Min själ är splittrad av många delar..
Att laga ett sprucket hjärta tar sin tid...
..i bland en evighet.




Fri vers av själensfrihet
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-05 18:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns och berör!
2015-02-06

  WyS VIP
Skadad tillit smärtar!
Starka känslor speglas i texten!
2015-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
Bra förmedlat.
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

själensfrihet
själensfrihet