Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anonym

Ett djup
långt där inne
som frigör mitt sinne
ett djup på tusen mil
långt ifrån verkligheten
långt ifrån mitt inre
men ändå så nära att jag känner det
jag känner det så långt ifrån
men ändå så nära
ett djup som är varmt, du smälter
men står ändå still som is
frusen av det heta djupet
så fort det rör dig smälter du
nu är du bara en ljummen vattenpöl
du är förtrollad
av djupet i blicken
i hans ögon
du är fångad
du är djupets vattenpöl
du är fångad långt ifrån honom
men ändå så nära
att djupet rör vid dig




Fri vers av Malin Johansson
Läst 334 gånger
Publicerad 2004-09-05 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.