Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cassiel

Människa genomgår tunga perioder i sitt liv

känner sig liten

maktlös

 

vilsen

sorgsen inombords

bära den sin tunga sorg fylld av tårar

 

Vart är då vår egen entitet

Den ängeln som alltid skulle stå vid vår sida

 

Är det förmycket att mäkta med

Så be om hjälp att ge mig ett hopp i att leva

 

Ärkeängeln kraftens vän

tårarnas ,ensamhetens

ängel som gråter över världens sorger

 

 hjälper till att hela dem

varför går han då inte vid vår sida




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-07 20:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt med inlevelse och känsla!
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson