Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.....

Att leva i en dröm
av hopp
är det nyttigt?
att drömma om att leva i hopp
är det att drömma
om att bli älskad
av den du själv älskar
du inser först när drömmen
inte är verklighet
att du älskar
att drömma




Fri vers av Malin Johansson
Läst 272 gånger
Publicerad 2004-09-05 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.