Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg till om jag stör

Säg till om jag stör sa du när du klev in
Stör ?? sa jag
Du rubbar hela mitt liv




Fri vers av Dessie 35
Läst 500 gånger
Publicerad 2006-04-10 22:02



Bookmark and Share


    caveman
så jävla sant!
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35