Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förr om tiden (Vita bönor)

Tänk när man var utblottad
och naiv
villka grejer man då kunde
skapa

På en diet av vita bönor i
tomatsås
Och halva-priset-bröd på
Ica

Allt var lugnt
Man svalt
Men allt var verkligen
Lugnt




Fri vers av Henrik Krantz
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-09 12:20



Bookmark and Share


  Tess74
Jag levde på snabbmakaroner och keso med löksmak, det var fan skitgott dessutom
2015-02-09

  Respons VIP
Kanske var livet enklare och mer tydligt och kraven på mat kanske inte var så stora. Men att svälta låter ju allvarligt.
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz