Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din speciella doft.

Sitter i min fåtölj och förnimmer din speciella doft.
Den som luktar värme och kärlek.
Bakom mina slutna ögon ser jag dig levande i bild.
Hur du kysser mig på munnen innan du går till ditt jobb.
Dina varma läppar som säger -vi ses sen.
Du är den värme jag saknat i evighet, du är den lycka jag aldrig tidigare känt.
För första gången i mitt liv är det på riktigt med kärlek.
Den speciella kärleken som kommer då tillit byggs.
Vi är medelålders, vi har bagage med oss från livet.
Det är ingenting vi tar bort för att försköna tillvaron.
Inte heller ljuger vi för oss själva och säger att det är enkelt.
Du med ditt och jag med mitt.
Men tillsammans tar vi en stund i taget.
Vi älskar varandra utifrån en helhet som livet för med sig.
En erfarenhet där vi hjälper varandra igenom dagens bekymmer.




Fri vers av själensfrihet
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-11 19:07



Bookmark and Share


  Hei
Så värmande och så lugn och vacker text!
2015-02-15

  Minkki VIP
det fina med kärlek upp i åldrarna, välfångat!
2015-02-15

  Lars Hedlin
Starkt öppet och i beröring!
2015-02-12

  WyS VIP
Fint och moget skrivet.
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

själensfrihet
själensfrihet