Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja den dagen kom egentligen för ett bra tag sedan, men nu är den på pränt också.


Tack

Så har då dagen kommit när jag inser
att oavsett vad du vill så vill jag inte mer

En skön frihetskänsla infinner sig
och jag vill brista ut i tack till dig

Tack för att du var så taggig och jävlig
tack för att du var så långsam och sävlig




Fri vers av Elisabeth H
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-25 23:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där! Gillar utförandet!
2015-02-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
sköna befriande känsla
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H