Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnäll om en kotte

Va fan nu äter kajorna på kotten.
Vad är det du säger, menar du att kajorna drar i sig talgkotten som de små söta ska ha ?
Va fan nu kommer de fler !
Jamen ut med dig då å jaga bort dom från kotten.
Kan väl du göra.
Va nä de får du göra du ä närmast dörren.
Öh.
Gå ut nu det är din plikt mot små gulliga djur !
Okej då men bara för att du är så jobbig.
Vadå jag är väl bara snäll som peppar dig.




Fri vers av Magdalena Eriksson
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-27 09:06



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ler...
2015-02-28

    Lena Söderkvist VIP
Säger mycket.
2015-02-27

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson