Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Untitled

O kärlträd för min själ
stå upp längs vägarna av häftigt mörker
Och du solfjäderssol
töm din honung över din vandrare
som fastän blind
skådat in i din härlighet




Fri vers av Anne G
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-27 20:46



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
dikten förmedlar mig ett häftigt mörker och blindhet men också hopp, ja, nåd!
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G