Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm; musik: F Schubert


Jag kommer hem

En ödslighet
och i det höga gräset
blommor

alla har lämnat staden
som inför ett krig

men jag är på väg
som sorgen möter glädjen
är jag på väg

svävar jag
mot er

Jag kommer hem
trots sjukdomen och döden




Fri vers av Anne G
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-03 12:02



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
efter vågor av förtvivlan och efter en nödvändig flykt, låter dikten en förstå att något växt till i bortanvaron; en slags insikt i hur det är -mod och kärlek
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G