Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penis Akuten

På Penis Akuten vet grabbarna och tjejerna
vad de talar om
Så dit kan man vända sig om man har fel på sin fjong
eller oroar sig för någon slags könssjukdom
För dom har svar på allt
Så räkna med att dom hjälper dig helt iskallt
För de vill att man ska kunna känna kärlek
och kunna älska livet ut
Visst är det ballt
Så titta in om det är akut
Slut på meddelandet...

Ken Cassel
3/3-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-03 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel