Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zlatopramen


Hälften ljus och hälften mörk

En flaska tjeckisk öl som räcker hela dagen

eftersom man bara smuttar på den goda smaken

istället för att fylla hela magen

För när man smakar lite lätt på den

så blir man helt tagen

Det är som om den här ölen klär av en helt naken...

Zlatopramen!

Ken Cassel
3/3-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-03 16:33



Bookmark and Share


    Lars J
Jag hoppas att ingen som försöker hålla sig ifrån alkoholen läser denna då den verkligen fick mig att bli sugen på en kall Zlatopramen, som jag faktiskt har i mitt kylskåp, kanske du skulle ha en varningstext med :D
2015-03-03

  KYREUS of Sweden
Gotteligott.
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel