Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HERE COMES THE SUN



”Vi saknar henne alla”, sa hon och log
”I vår saknad vilar hon bevarad som i ett skrin”

Då steg jag in i en trädgård
så mild att alla konturer var utsuddade
och luften alldeles grå
i träden hängde frukter
lysande, som om solen andades genom dem
och någon sade:
”i denna sol finns vi bevarade
är vi förenade med varandra
genom den saknad som är kärlekens”




Fri vers av Anne G
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-03 21:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i känsla...bra skrivit!
2015-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G