Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, babe


Åh, baby, baby

Du ger mig kärlek

Ger mig lite av din kärlek varenda dag

Du ger alltid bort lite av din kärlek till mig

Det som alltid gör mig så himla otroligt glad

Får mig att må så himla bra

För när du gör det vet du om vad du får tillbaks av mig

Jo, som vanligt får du en välbehövlig semesterresa

tillsammans med mig

Och den här gången så går turen våran till Moskva

där du och jag bara ska vara

Vara lite sociala

Titta oss omkring lite bara då vi tar pulsen på folket

och stan

Minglar lite med dem alla

Har redan bestämt möte med en guide

som heter Susan

En guide som hittar precis överallt i Moskva

och som vet vad det är som är värt att se

Så henne får vi följa med

Men kommer du ihåg vart vi var förra året


Klart att jag gör

Vi var i Sydafrika på safari

Ha ha ha

Ja, där hände det alltid någonting nytt varenda dag...

Ken Cassel
6/3-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-06 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel