Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det faller ett grönt löv

Hans sönderfall följde jag
han vände blicken inåt
som bara den kan
som säger ja till slutet

Det spruckna lövet såg en gång ett grönt virvla förbi
förtrollande det log
- det faller ett grönt löv genom rymden




Fri vers av Anne G
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-09 15:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt
2015-03-15

  Nanna X
döden ger liv...
2015-03-15

  Blomma-Stjärna VIP
jag undrar över - de sista stroferna - de sätter troll på mig!
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G