Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar mig själv


som har lyckats förlora dig

För hur kunde jag

Hur kunde jag misslyckas så totalt

Vi som var så kära i varann

Inte bra

För vilken ångest jag har idag

Har ju inte sett till dig på ett bra tag och bara längtar

efter att få se eller höra av dig igen

min älskade vän

Men var du nu än är någonstans vill jag att du ska veta

att jag tänker på dig än...

Jag hatar mig själv!

Ken Cassel
12/3-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-12 22:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Nej, man ska inte hata dej själv, för då är det svårt att älska någon annan... starka känslor i dina ord...
2015-03-13

  Rise Little One
Håller med Carolas kommentar nedan!
2015-03-13

  Carola Bouvin
Svårt att veta vad man ska skriva då man riktigt känner förlusten och saknaden genom dina ord, men en sak känner jag starkt och det är... Tyck inte illa om dig själv på grund av förlust av en kärlek, du har upplevt den och det finns hopp om att du möter kärlek igen.
2015-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel