Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÖVEN




Löven tog emot mig
och gav mig sitt syre
de berättade om trädgården
som stillar all hunger

Löven gav mig andningen
äventyret åter




Fri vers av Anne G
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-14 19:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där!
2015-03-15

  Nanna X
fin fotosyntes : )
2015-03-15

  Blomma-Stjärna VIP
utan löv i våra dikter, finns inget syre . löven berättat om träd - träd in
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G