Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man inte vet vad man ska tro på


tycker jag att man ska tro på sig själv

För det finns inga gudar

Har aldrig funnits och kommer heller aldrig att finnas

Människans påfund

Satan likaså

Men hjältar finns det gott om, om man nu vill tro

på en sådan

Nä, tro då hellre på dig själv att du själv kan

göra en skillnad

För man står väl ändå sig själv närmast, vad det gäller...

Ken Cassel
14/3-20015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-14 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel