Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser dig

 

bakom slutna ögonlock

anas hemliga tankar 

du

jag kände dig

nu

vet jag inte mer

om

våra ögon skådar 

samma horisont




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-15 07:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text!
2015-03-18

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om tvåsamhet i tveksamhet!
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta