Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blängsylta med tittsås!


Efter att ha blivit i lurad blängsylta med tittsås

av en god vän

kunde jag ju inte låta bli att stirra på alla människor

som jag stötte på, på vägen

Och då de alla vart arga på mig och skrek frågandes

Vem fan glor du på?!

Har du inte sett en människa förut, kanske

Och då jag försökte förklara mig så vägrade de alla

mig att förstå

Så när jag sen bara ville gå min väg sprang de alla

ikapp mig

och gav mig ett tjuvnyp eller två

då jag vart så ledsen så

För så får väl folk ändå inte göra ändå

Eller får dom det...?

Ken Cassel
17/3-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-17 05:05



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Nä inte på en FLÄCK, men lilla hjärtat. Du får inte bara glo... Du ska le också, men det är klart. Människor av idag, kanske stör sig på det också? Va flinar du åt? Hånar du mig? Nä men fy så negativt allt blev, så va bara du. Du är så fin och duger så bra, le och skutta. Nicka och vinka, någon ser och ler snart tillbaka. KRAM =) Vink vink flinar stort!
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel