Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På strippklubben känns allting rätt


för där kan man alltid på de fagra tjejerna vid stången

titta sig mätt medan man dricker sig en kall öl

Där den ena tjejen är blond medan de andra två

är en rödhårig och en brunett

Och alla är de lika vackra när de är glada

och ler lika brett

För det är då som ett under har skett

Alla männen på strippklubben har på sina pengar

satt sprätt

Helt rätt

För på strippklubben känns allting rätt!

Ken Cassel
18/3-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-18 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel