Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blått sken

jag vet inte om jag är lycklig eller olycklig
denna kväll i maj
min kropp är så lätt
och det bleka vårljuset är
som komme det från mig
en doft från det syrliga gräset
och jag ryser som av feber ...
världen är en stor scen
fylld av ett blått sken -
läckage från en hemlig pulsåder
och en blind får syn




Fri vers av Anne G
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-18 13:57



Bookmark and Share


  Nannie
fint
2015-03-22

  Lars Hedlin
Texten berör!
2015-03-19

  Blomma-Stjärna VIP
vår blå dikt med magi och närhet till Edith Södergrans poesi
2015-03-18

  Nanna X
vackert. majrus redan i mars...
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G